Dacă duminica viitoare vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate cinci partide ar accede în Parlament, asta arată datele sondajului de opinie efectuat de către compania „Intellect Group” în colaborarea cu asociația SPERO.

Cei mai mulți deputați în Legislativ i-ar avea Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) – 39, urmat de Partidul Socialiștilor (PSRM) – 35 de aleși ai poporului. Mai puține fotolii în Parlament vor fi ocupate de Partidul Nostru – 11, Partidul „Șor” – 10 și Partidul Democrat – 6.

Datele au fost colectate în perioada 9 februarie – 16 februarie 2020. La sondaj au participat 1 103 persoane cu drept de vot din 77 de localități. Marja de eroare este de +/- 2,7%.

Foto: „Intellect Group”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!