/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Noi detalii despre perchezițiile de la ANP. Au fost ridicate înscrisuri și dispozitive de stocare a informației

missing
19 februarie 2021, ora 21:39

După ce procurorii PCCOCS au organizat astăzi mai multe percheziții la Administrația Națională a Penitenciarelor, reprezentanții instituției au precizat că acestea nu au legătură cu dosarul escrocheriilor cu carduri bancare. Potrivit informațiilor, motivul perchezițiilor ține de investigarea unuia din adjuncții Administrației de către PCCOCS. 

Astfel, procurorii au ridicat înscrisuri, dispozitive de stocare a informației și alte obiecte care prezintă importanță pentru obiectul investigației.

Amintim că directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor a fost plasat în arest în izolator pentru 15 zile. Serghei Demcenco este bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale. Suspectul se declară nevinovat.

Acesta riscă până la opt ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

Percheziții la Administrația Națională a Penitenciarelor în dosarul abuzului de serviciu

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram