O vârstnică de 82 de ani a fost transportată cu elicopterul SMURD de la Spitalul Raional Ocnița la Chișinău după ce a suferit arsuri. Operațiunea a avut loc în după-amiaza zilei de 19 februarie. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), femeia urmează să primească îngrijiri specializate, după ce a suportat leziuni termice pe suprafața corpului.

Pe parcursul zborului pacienta a fost strict monitorizată de echipajul SMURD Iași, fără de a suporta alte complicații.

La Chișinău, elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo de unde aceasta a fost preluată de o echipă Aviasan pentru ulterioare îngrijiri la Centrul de leziuni termice din capitală.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021 aceasta este a treia intervenție aero-medicală SMURD realizată pentru cetățenii Republicii Moldova.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!