/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Savanţii germani au inventat POWERPASTE – o soluţie care poate revoluționa industria auto şi a transporturilor

missing
19 februarie 2021, ora 15:59

Motoarele pe benzină și diesel, care sunt alimentate cu combustibili fosili, vor trebui în curând eliminate din cauza schimbărilor climatice pe care le produc. În schimb, vor fi necesare noi sisteme de propulsie. Un combustibil cu un potențial mare este hidrogenul, deja considerat de mulți specialiști drept viitorul tehnologiei de propulsie.

Actualele vehicule propulsate cu hidrogen sunt echipate cu un rezervor armat care este alimentat la o presiune de 700 bari. Acest rezervor alimentează o celulă de combustibil, care transformă hidrogenul în electricitate. La rândul său, aceasta acționează un motor electric pentru a propulsa vehiculul. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram