/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tranzacțiile on-line devin mai sigure, mai rapide și în maximă siguranță cu noua versiune 3D Secure 2 de la Victoriabank

19 februarie 2021, ora 12:16

Victoriabank lansează versiunea nouă a standardului de securitate pentru plățile on-line 3D Secure 2. Avantajele noii versiuni față de sistemul 3D Secure 1. Serviciul 3D Secure este disponibil în mod gratuit deținătorilor de carduri Victoriabank. 

Victoriabank lansează astăzi sistemul de securizare a plăților online, 3D Secure 2. Acesta succedă vechea versiune 3D Secure 1, având un design perfecționat ce îmbunătățește esențial experiența utilizatorului pe dispozitivele mobile, fiind compatibil cu actualele aplicații. 

Sistemul 3D Secure 2 este un standard de securitate pentru plățile on-line ce are drept scop protecția suplimentară a deținătorului de card și reducerea fraudelor din zona E-commerce. Funcționalitatea sistemului constă în existența și furnizarea unei parole ori de câte ori se face plata on-line cu un card Victoriabank cu 3D Secure 2 activat.

Pentru ca plățile online ale clienților să fie cât mai sigure,  Victoriabank pune la dispoziție elemente de securitate pentru confirmarea plăților on-line. Astfel, tranzacțiile efectuate în mediul 3D Secure vor fi procesate la un nivel înalt de securitate.

“În contextul în care odată cu declanșarea pandemiei, numărul tranzacțiilor on-line a crescut, considerăm prioritară siguranța mijloacelor bănești ale clienților noștri. Prin intermediul noii versiuni 3D Secure 2 atât comercianții, cât și cumpărătorii vor avea o încredere mai mare în securitatea datelor furnizate. Plățile se vor efectua rapid și în maximă siguranță”, a declarat Vladimir Stovbun, Directorul Departamentului Retail.

Versiunea îmbunătățită 3D Secure 2 se va utiliza la efectuarea tranzacțiilor e-commerce doar pe site-urile comercianților care suportă noul standard 3D Secure 2.

Serviciul 3D Secure 2 este disponibil în mod gratuit deținătorilor de carduri Victoriabank, iar autorizarea tranzacțiilor on-line 3D Secure 2 se efectuează utilizând o parola unică generată (OTP) de către Victoriabank pentru fiecare tranzacție 3D Secure 2 și primită prin SMS pe numărul de telefon mobil înregistrat în sistemul informațional al Victoriabank.

Pentru mai multe detalii cu referire la sistemul 3D Secure 2, accesați site-ul Victoriabank.

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară  traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram