social

/VIDEO/ Carambol pe o stradă din Capitală: Trei mașini s-au ciocnit violent

19 februarie 2021, ora 21:30
Distribuie:

Carambol pe o stradă din Capitală. Trei mașini s-au ciocnit violent, la intrare în oraș. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit, însă traficul rutier a fost paralizat minute bune. Potrivit Poliției, șoferul care se face vinovat de producerea accidentului și-a recunoscut vina. El riscă 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

Aceste imagini au fost surprinse de un șofer, care pe la prânz se afla în zona în care s-a produs carambolul. Din imagini se vede că traficul rutier a fost oprit în totalitate.

„În urma impactului nu sunt persoane traumate. Unul dintre șoferi și-a recunoscut vina și s-a deplasat la sediul accidente rutiere. Șoferul vinovat risca 6 puncte de penalizare și 1500 lei amendă”, a declarat Natalia Stati, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei.

Pe aceiași stradă, săptămâna trecută, s-a produs un alt accident în lanț care, la fel, a paralizat circulația rutieră. Atunci, 4 mașini s-au ciocnit în lanț, după ce un șofer a oprit în trafic ca să dea la o parte o piatră din drum, iar șoferii din spate l-au observat prea târziu ca să frâneze și s-au ciocnit violent între ei.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram