Horoscop Berbec – 20 februarie 2021: Poți ajunge mai ușor la soluțiile dorite, împreună cu cei din anturajul apropiat. Ca să reușești însă, e nevoie să-i asculți cu atenție și să iei în considerare ceea ce spun.

Horoscop Taur – 20 februarie 2021: Ai nevoie de un moment de respiro, de amintirea faptului că problemele vin și trec, dar ceea ce contează este atitudinea ta față de ele, pentru că aceasta rămâne mult timp, devine obișnuință.

Horoscop Gemeni – 20 februarie 2021: Vorbești mult, ca să compensezi momentele de tăcere care ți se par ciudate. Numai că cei din jur pot avea cu totul alte nevoi, de exemplu ar putea dori liniște.

Horoscop Rac – 20 februarie 2021: Ar fi bine să începi să reduci, mai întâi, zgomotul din propria minte, ca să te poți liniști în interior și apoi vei putea să-i ajuți și pe ceilalți să facă același lucru.

Horoscop Leu – 20 februarie 2021: Este important să fii stâlpul pe care se bazează cei dragi, să le oferi ceea ce te pricepi tu mai bine, momente frumoase, în care să-i cuprinzi cu căldura sufletului tău.

Horoscop Fecioară – 20 februarie 2021: Multe îți trec prin cap, multe le și exprimi, dar fără rezultate notabile. Poate ți-ar fi mai bine dacă, înainte de a vorbi, ai face ordine în propria minte.

Horoscop Balanță – 20 februarie 2021: Aștepți cu nerăbdare sfaturi de la persoane pricepute, dar le cam colecționezi, în loc să le folosești zi de zi. Poate că nu de sfaturi ai nevoie, ci de practicarea cunoștințelor pe care le deții deja.

Horoscop Scorpion – 20 februarie 2021: Ești pus pe treabă și asta se vede, în primul rând, în planurile la care lucrezi zi de zi, împreună cu cei din familie. Bineînțeles că le spui doar ce-ți convine și, de aceea, ajutorul lor nu poate fi complet.

Horoscop Săgetător – 20 februarie 2021: Ai multe de învățat, dar de data aceasta nu din cărți, ci din practica vieții, din situațiile dificile cu care te confrunți, mai ales cele care te scot din zona de confort.

Horoscop Capricorn – 20 februarie 2021: Este important, în special pentru viitorul acela la care te gândești mereu, să-ți păstrezi echilibrul în prezent, să ai măsură în tot ce faci și să îi respecți pe cei din jur.

Horoscop Vărsător – 20 februarie 2021: Trăiești o etapă foarte importantă în relațiile cu cei dragi, chiar dacă ție ți se pare că sunt doar supărări și neajunsuri. Înveți să treci dincolo de aparențe, să vezi și partea bună din toate.

Horoscop Pești – 20 februarie 2021: Sunt foarte multe neclarități în familie și deși încerci să le înglobezi, cum faci de obicei, ca să nu te mai streseze, de această dată va fi nevoie de o altă soluție, să te eliberezi de ele.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!