/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Îşi poate atinge Jaguar XJ220 ultimele cifre de pe vitezometru? Test după aproape 30 de ani de la apariţie

missing
22 februarie 2021, ora 17:16

Colegii de la Top Gear au avut ocazia rară de a testa supercarul “de altă dată” Jaguar XJ220, lansat acum aproape 30 de ani în urmă într-un număr limitat. Scopul testului a fost de a verifica viteza maximă a mașinii care, la un moment dat, a fost înregistrată şi în Cartea Recordurilor Guinness.

Viteza de peste 322 de km/h a fost înregistrată de vitezometrul standard. Dacă ar fi să credem acestor cifre, atunci modelului produs în prima jumătate a anilor 1990 îi lipseau doar aproximativ 27 km/h pentru a repeta propriul record. Citeşte continuarea şi vezi testul pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram