/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Ne vedem în instanță. Vă consideram un politician adult”. Mariana Durleșteanu îl amenință cu judecata pe Igor Grosu

22 februarie 2021, ora 11:09

Candidata înaintată de Partidul Socialiștilor, Mariana Durleșteanu, ar putea să depună o plângere în judecată în legătură cu unele declarații făcute de către liderul PAS, Igor Grosu. „Ne vedem în judecată”, a scris aceasta într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

„Domnule Grosu, vă consideram un politician adult și nu „Pokemon”. Acum ne vedem în instanță. Pentru ce jucați așa lucruri? Cu ce sunteți mai bun decât mine? Deja totul este grețos, păcat că v-am dat votul. Nu justificați votul oferit. Toți acești oameni au votat Hibridul Guvernul Sandu”, a scris candidata socialiștilor la funcția de prim-ministru.

Reacția acesteia vine după ce președintele interimar al PAS a criticat-o pentru Durleșteanu pentru susținerea pe care o are – PSRM, transfugii din „Pentru Moldova” și Partidul Șor, scrie ZdG.

„Mariana Durleșteanu a obținut o performanță nemaivăzută. A reușit să obțină suportul a tot ce este mai compromis, mai tranzacționat și vândut în politica R. Moldova”, a declarat anterior Igor Grosu.

Pe data de 11 februarie curent, în cadrul unui briefing de presă organizat la Parlament, liderul PSRM, Igor Dodon, a desemnat-o pe Durleșteanu la funcția de prim-ministră. Tot atunci, fracțiunea parlamentară PSRM a anunțat la ședința Legislativului că 54 de depytați au semnat pentru formarea unei majorități parlamentare în susținerea acesteia. Totul se întâmpla în timp ce Natalia Gavrilița, care a fost desemnată repetat la funcția de prim-ministră de către președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, își prezenta programul în plenul Parlamentului.

Mariana Durleșteanu a fost ministră al finanțelor în Guvernul condus de Zinaida Greceanîi (2008 – 2009) și ambasador al Republicii Moldova în Marea Britanie (2004 – 2008).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram