/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Cei 200 de alergători, care au participat la maratonul Rubicon 2021, întâmpinați cu aplauze furtunoase și focuri de artificii

missing
22 februarie 2021, ora 22:00

Cu aplauze furtunoase și focuri de artificii! Așa au fost întâmpinați cei 200 de alergători, care au participat la maratonul Rubicon 2021, la linia de finish din raionul Briceni. Sportivii au parcurs o distanță de 504 km, alergând prin mai multe raioane din Republica Moldova. Maratonul a început pe 19 februarie și s-a încheiat, ieri, după amiază. Cursa a durat, 54 de ore și 42 de minute, iar maratoniștii nu s-au oprit nici zi, nici noapte. TV8 este partener media al acestui eveniment.

Cei 200 de sportivi, care au participat la ultramaratonul Rubicon 2021, au trecut de linia de Finish. Potrivit organizatorului evenimentului, Dumitru Voloșin, la sfârșitul cursei, emoțiile alergătorilor erau de nedescris.

Potrivit organizatorului, cel mai în vârstă alergător a fost un bărbat de 70 de ani, care a alergat aproape100 de km.

Învingător al ultramaratonului Rubicon-2021, este, totuși, Vasile Olari, în vârstă de 28 de ani, care a alergat pe mai mult de jumătate din distanța prevăzută pentru această cursă, mai exact, 329 de km. Ceilalți participanți la Rubicon 2021 s-au ales cu 12 medalii, care le-au fost înmânate în raioanele prin care au trecut. Ultramaratonul Rubicon 2021, al cărui partener media este TV8, a durat 54 de ore și 42 de minute. Aceasta este cea mai lungă și cea mai dură cursă de alergare, ce se organizează în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram