Cu aplauze furtunoase și focuri de artificii! Așa au fost întâmpinați cei 200 de alergători, care au participat la maratonul Rubicon 2021, la linia de finish din raionul Briceni. Sportivii au parcurs o distanță de 504 km, alergând prin mai multe raioane din Republica Moldova. Maratonul a început pe 19 februarie și s-a încheiat, ieri, după amiază. Cursa a durat, 54 de ore și 42 de minute, iar maratoniștii nu s-au oprit nici zi, nici noapte. TV8 este partener media al acestui eveniment.

Cei 200 de sportivi, care au participat la ultramaratonul Rubicon 2021, au trecut de linia de Finish. Potrivit organizatorului evenimentului, Dumitru Voloșin, la sfârșitul cursei, emoțiile alergătorilor erau de nedescris.

Potrivit organizatorului, cel mai în vârstă alergător a fost un bărbat de 70 de ani, care a alergat aproape100 de km.

Învingător al ultramaratonului Rubicon-2021, este, totuși, Vasile Olari, în vârstă de 28 de ani, care a alergat pe mai mult de jumătate din distanța prevăzută pentru această cursă, mai exact, 329 de km. Ceilalți participanți la Rubicon 2021 s-au ales cu 12 medalii, care le-au fost înmânate în raioanele prin care au trecut. Ultramaratonul Rubicon 2021, al cărui partener media este TV8, a durat 54 de ore și 42 de minute. Aceasta este cea mai lungă și cea mai dură cursă de alergare, ce se organizează în Republica Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!