/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Zborurile internaționale din și către Marea Britanie vor fi restricționate până pe 17 mai

22 februarie 2021, ora 19:42

Zborurile internaționale din și către Marea Britanie vor fi restricționate până pe 17 mai, a anunțat premierul Boris Johnson. Acesta a prezentat noile măsuri de relaxare în Regatul Unit. De asemenea, vacanțele celor care vor să meargă peste ocean vor fi interzise până la aceeași dată, potrivit The Telegraph și digi.

Prezentând planul post-carantină în această după-amiază, în Camera Comunelor de la Londra, prim-ministrul britanic a explicat că actualele restricții asupra călătoriilor internaționale cu scop de recreere vor fi relaxate după o revizuire care va avea loc în aprilie, conducă de Secretarul pentru Transporturi, Grant Shapps.

Vacanțele interne vor fi de asemenea interzise până cel mai devreme pe 12 aprilie, a confirma Johnson. În prima etapă a planului de relaxare, vor fi ridicate mai multe restricții luna viitoare, însă vacanțele interne nu vor fi permise până la a doua etapă a strategiei – care va începe cel mai devreme în 7 săptămâni.

Actualele restricții asupra călătoriilor internaționale – inclusiv testarea de trei ori a pasagerilor, carantina în hotel și izolarea obligatorie timp de 10 zile – vor rămâne în vigoare până la mijlocul lunii mai.

Însă, reevaluarea va analiza cum pot fi ridicate restricțiile prin certificate de vaccinare pentru persoanele ce vor să-și facă vacanța în afară și prin testarea atât a celor care sosesc cât și a celor care pleacă din teritoriu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram