Raionul Ocnița intră sub Cod Roșu de alertă privind situația epidemică în infecția cu COVID-19 din 23 februarie. Potrivit deciziei Comisiei teritorială Extraordinare de Sănătate Publică Ocnița (CESPO), în cinci localități din raion școlile, grădinițele și piețele vor fi închise. 

În localitățile Lencăuți, Gîrbova, Bîrlădeni, Verejeni, Sauca. Conform deciziei, în aceste localități să fie sistată activitatea instituțiilor publice, a piețelor agricole sau comerciale pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 23 februarie.

Excepție de la restricție sunt Centrele de Sănătate sau a Oficiilor Medicilor de Familie precum și a magazinelor alimentare și farmaciile. Codul Roșu este valabil până la 9 martie.

 

Sursa: hotararea ctesp ocnita

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!