/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Cod Roșu de alertă privind situația epidemică la Ocnița. Școlile, grădinițele și piețele se închid

23 februarie 2021, ora 09:29

Raionul Ocnița intră sub Cod Roșu de alertă privind situația epidemică în infecția cu COVID-19 din 23 februarie. Potrivit deciziei Comisiei teritorială Extraordinare de Sănătate Publică Ocnița (CESPO), în cinci localități din raion școlile, grădinițele și piețele vor fi închise. 

În localitățile Lencăuți, Gîrbova, Bîrlădeni, Verejeni, Sauca. Conform deciziei, în aceste localități să fie sistată activitatea instituțiilor publice, a piețelor agricole sau comerciale pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 23 februarie.

Excepție de la restricție sunt Centrele de Sănătate sau a Oficiilor Medicilor de Familie precum și a magazinelor alimentare și farmaciile. Codul Roșu este valabil până la 9 martie.

 

Sursa: hotararea ctesp ocnita

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram