Congresul Platformei Demnitate și Adevăr a fost amânat. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a formațiunii. „Platforma DA anunță că urmare răspunsului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică este obligată să anunțe amânarea Congresului III al partidului pentru o dată ulterioară”, se mesajul formațiunii.
„ANSP a stabilit că în condițiile când infecția cu COVID-19 are în Republica Moldova un stadiu de răspândire pandemică, organizarea și desfășurarea Congresului ordinar al Partidului Politic Platforma DA poate fi organizat cu îndeplinirea măsurilor ce se impun conform p.8 al Hotărârii nr. 35 din 27 noiembrie 2020, care statuează că „organizarea întrunirilor în masă cu caracter unic, cu participarea unui număr mai mic de 50 de persoane, cu respectarea măsurilor de sănătate publică cu întocmirea obligatorie de către organizatori a listei de evidentă epidemiologică a evenimentului, după modelul. Întrunirile nu pot fi organizate în adiacentul instituțiilor publice, de învățământ, spitalelor sau altor locuri cu risc sporit de infecție”, se arată într-un mesaj.
Conform informațiilor, forul Suprem al Partidului urmează să realeagă organele de conducere, să adopte modificări la statut și programul politic.
Reprezentanții Platformei DA au precizat că ulterior cu privire la data Congresului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!