/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră: Noul Citroën ë-Berlingo – fratele lui Peugeot e-Rifter şi Opel Combo-e Life

missing
23 februarie 2021, ora 12:21

Inventator al vehiculului recreațional în anul 1996, Citroën a reușit să dezvolte o comunitate extrem de atașată de personalitatea, modularitatea și caracterul practic al MPV-ului Berlingo. Dimensiunile exterioare compacte și interiorul spațios sunt un atu major pentru clienții ce necesită mai mult spațiu.

Versiunea electrică a MPV-ului Berlingo este un răspuns modern la provocările de mediu și se adresează clienților ce iubesc natura, conștienți de amprenta lor asupra mediului și care doresc un cost de utilizare controlat. ë-Berlingo este o soluție ce oferă funcționalitate, plăcere și relaxare la bord, alături de cea mai bună tehnologie electrică. Află-i caracteristicile cheie pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram