Un tânăr în vârstă de 26 ani, originar din comuna Bubuieci, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de furtul unui telefon mobil, dintr-un magazin specializat.

Mai exact, la data de șapte februarie, tânărul a intrat în magazinul de telefonie mobilă, ulterior i-a declarat angajatei magazinului că dorește să procure un telefon.

Aceasta i-a prezentat mai multe modele, după ce s-a uitat la ele, într-un final s-a decis că vrea să procure telefon de model  ,,Samsung M51”. Între timp angajata fiind ocupată cu alți cumpărători l-a rugat să aștepte.

Profitând de ocazie, suspectul a pus telefonul în buzunar și fără ca să îl achite a ieșit din magazin. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 7700 lei.

Acțiunile tânărului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului. Ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus mai multe acțiuni în stabilirea și reținerea suspectului.

Ulterior, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina. Suspectul este cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la patru ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!