/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Momentul în care un tânăr fură un telefon mobil dintr-un magazin specializat din Capitală

missing
23 februarie 2021, ora 13:40

Un tânăr în vârstă de 26 ani, originar din comuna Bubuieci, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de furtul unui telefon mobil, dintr-un magazin specializat.

Mai exact, la data de șapte februarie, tânărul a intrat în magazinul de telefonie mobilă, ulterior i-a declarat angajatei magazinului că dorește să procure un telefon.

Aceasta i-a prezentat mai multe modele, după ce s-a uitat la ele, într-un final s-a decis că vrea să procure telefon de model  ,,Samsung M51”. Între timp angajata fiind ocupată cu alți cumpărători l-a rugat să aștepte.

Profitând de ocazie, suspectul a pus telefonul în buzunar și fără ca să îl achite a ieșit din magazin. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 7700 lei.

Acțiunile tânărului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului. Ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus mai multe acțiuni în stabilirea și reținerea suspectului.

Ulterior, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina. Suspectul este cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la patru ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram