O femeie din raionul Criuleni a fost răpită de către doi tineri de 21 și 27 de ani. Cazul a avut loc ieri seara și a fost foat alertată poliția. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru răpire de persoană și violare de domiciliu cu aplicarea violenței, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Cei doi tineri au intrat în locuința victimei și l-au luat la pumni pe iubitul femeii, iar pe aceasta au luat-o cu forța și au urcat-o într-un automobil.

„Victima și concubinul acesteia se aflau împreună la domiciliul bărbatului, iar după orele 23:00 doi cunoscuți au bătut în ușa casei solicitând ajutor. În același moment când proprietarul a deschis ușa, îndată a fost lovit cu pumnii în regiunea feței de către aceștia, iar femeia a fost luată cu forța și urcată într-un automobil, deplasându-se într-o direcție necunoscută”, spun polițiștii.

Cazul a fost preluat de polițiștii din Criuleni, care anunță că, pe urme fierbinți, au identificat locul aflării indivizilor și a femeii.

„Unul dintre reținuți a fost anterior judecat. Ambii sunt originari din raionul Dubăsari, care și-au recunosc vina parțial”, au adăugat polițiștii.

La moment, se întreprind măsuri de investigare și urmează să fie stabilite circumstanțele cazului respectiv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!