/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Audi anunţă o baterie actualizată şi autonomie mai mare pentru modelele Q5, A6 şi A7 PHEV

missing
24 februarie 2021, ora 12:56

Versiunile plug-in hybrid ale modelelor Audi Q5Q5 SportbackA6 SedanA6 Avant și A7 Sportback sunt disponibile acum cu o baterie litiu-ion cu o capacitate mărită de la 14.1 la 17.9 kWh. Ca urmare, producătorul german spune că autonomia electrică a crescut în funcţie de model până la 91 de km în ciclu NEDC sau 73 de km în ciclu WLTP.

Suplimentar, cu un încărcător de bord mai performant, încărcarea completă poate dura acum aproximativ 2.5 ore, unde mai pui că dimensiunile bateriei nu s-au schimbat în ciuda conținutului crescut de energie! Citeşte articolul mai departe şi află cât costă cel mai ieftin A6 Avant PHEV, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram