Noul Genesis GV80 a devenit pe neașteptate un protagonist lăudat în accidentul care l-a trimis marți pe campionul de golf Tiger Woods la un spital din Los Angeles. Oamenii legii au declarat că structura maşinii și faptul că a utilizat centura de siguranţă sunt lucruri care i-au salvat viaţa.

GV80 a fost în centrul atenţiei în ştirile de marţi, cu elicoptere din care s-au filmat cum exemplarul stricat a fost tras de pe marginea drumului, ridicat pe o platformă și transportat pe străzile din Los Angeles într-o zonă în care anchetatorii să-şi poată face treaba. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi vezi ce a rămas din automobil într-o galerie foto.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!