/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Campionul de golf Tiger Woods, implicat într-un accident cu noul Genesis GV80. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori

missing
24 februarie 2021, ora 16:34

Noul Genesis GV80 a devenit pe neașteptate un protagonist lăudat în accidentul care l-a trimis marți pe campionul de golf Tiger Woods la un spital din Los Angeles. Oamenii legii au declarat că structura maşinii și faptul că a utilizat centura de siguranţă sunt lucruri care i-au salvat viaţa.

GV80 a fost în centrul atenţiei în ştirile de marţi, cu elicoptere din care s-au filmat cum exemplarul stricat a fost tras de pe marginea drumului, ridicat pe o platformă și transportat pe străzile din Los Angeles într-o zonă în care anchetatorii să-şi poată face treaba. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi vezi ce a rămas din automobil într-o galerie foto.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram