/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cazurile noi de COVID-19, în creștere continuă. Astăzi au fost raportate 1610 infectări cu noul virus

24 februarie 2021, ora 17:08

Numărul de infectări cu noul virus continuă să crească. Ministerul Sănătății au raportat astăzi 1610 de cazuri noi de infectare. Tot astăzi, au fost înregistrate 23 de decese provocate de COVID-19. 

Reprezentanții Ministerului Sănătății au precizat, în cadrul unei conferință de presă, că la momentul actual sunt mai multe îmbolnăviri grave.

Potrivit informațiilor, din numărul total de cazuri, trei sunt de import din România, Ucraina, Cehia.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 180 150.

Din numărul total de cazuri, 85 sunt lucrători medicali: medici-25, asistenți medicali-44, personal auxiliar-16.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 3465 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 291 în stare extrem de gravă (53 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram