/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Crimă la Tiraspol. Un bărbat și-a bătut soția și a lăsat-o să zacă în plină stradă

missing
24 februarie 2021, ora 17:26

Un bărbat și-a bătut soția și a lăsat-o să zacă în plină stradă. Crima s-a produs în satul Teiu, municipiul Tiraspol, stânga Nistrului, în seara zilei de 19 februarie curent. Suspectul riscă până la 15 ani de pușcărie. 

Oamenii legii spun că pe 19 februarie cei doi au plecat în vizită la niște cunoscuți. Mai apoi, între musafiri și proprietarii domiciliului unde aceștia se aflau în ospeție s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie.

Suspectul de 42 de ani i-a luat la pumni pe proprietari și pe soția sa de 40 de ani.  Ulterior, în drum spre casă, bărbatul a continuat să-și bată soția. în jurul orei 3:00 femeia a căzut la pământ, iar soțul a lăsat-o în plină stradă.

Bărbatul s-a întors dimineață în stradă, dar și-a găsit soția fără suflare. La scurt timp, individul a înștiințat-o pe vecina sa despre cele întâmplate, iar ultima a chemat oamenii legii.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că decesul a survenit în urma traumatismelor cu care s-a ales femeia, în special în zona ficatului. Suspectul a fost reținut. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram