/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Angajații Ambasadei Republicii Slovace din Moldova spun că luptă zilnic cu șoferii nedisciplinați

missing
24 februarie 2021, ora 12:03

Subiectul parcărilor neautorizate din Chișinău nu este o noutate, însă pentru angajații Ambasadei Republicii Slovace din Moldova, lupta cu șoferii ce parchează ilegal în fața clădirii, a devenit o rutină zilnică.

Din păcate, mulți șoferi locali ignoră nu doar indicatoarele de circulație, ci și apelurile personalului ambasadei. În loc să-și ceară scuze și să-și mute vehiculele, de cele mai multe ori ei preferă să înceapă o ceartă și să ignore orice altceva decât propriile interese și comodități, spun angajații Ambasadei într-o postare pe Facebook

Imaginea de mai jos vorbește de la sine.

Amintim că,  în perioada septembrie – decembrie 2020 în Chișinău 414 automobile au fost ridicate și transportate la parcarea specială. Pentru staționarea în loc interzis au fost întocmite 305 procese verbale și altele 249 de procese verbale pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere „Oprire interzisă” și „Staționare interzisă”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram