/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Încă un lucrător medical a pierdut lupta cu noul coronavirus

missing
24 februarie 2021, ora 22:13

Încă un lucrător medical a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre Anatolie Serbenco, doctor habilitat în științe medicale, conferențiar universitar. Vestea tristă a fost adusă de angajații Universității „Nicolae Testemiţanu”.

„Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a lui Anatolie Serbenco, doctor habilitat în științe medicale, conferențiar universitar la Disciplina de obstetrică și ginecologie, Departamentul Obstetrică și Ginecologie.

Cu profund regret, doctorul, care și-a dedicat întreaga viață sănătății mamei și copilului, dintre care peste 20 de ani – Almei Mater, contribuind la formarea a zeci de medici specialiști, a fost răpus de COVID-19. Suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în mesajul de condoleanță.

Foto: Facebook/ Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”

Până la ziua de azi, 88 de lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram