/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Membrii ANRE ar putea fi demiși. Batrîncea spune că fracțiunea PSRM începe procedura

missing
24 februarie 2021, ora 11:20

Fracțiunea parlamentară a PSRM  va începe procedura de demitere a membrilor ANRE. Declarația a fost făcută de către deputatul PSRM Vlad Batrîncea, într-o postare pe Facebook. 

„Este a cincea scumpire în ultimele două luni, perioadă în care prețurile la benzină și motorină au crescut cu circa 4 lei. Noi credem că e vorba de o acțiune de cartel a petroliștilor, care lovește dur în toți cetățenii țării, în mod special, în agricultori, care în curând vor trebui să iasă în câmp pentru lucrări agricole”, a adăugat socialistul.

Acesta a adăugat că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă ferm valul de scumpiri ale carburanților.

Precizăm că deja trei săptămâni, consecutiv, stațiile de alimentare din Republica Moldova afișează prețuri mai mari la carburanți. Astăzi, scumpirile de astăzi, cuprinse între 50 și 65 de bani, vin la o săptămână după cea mai recentă majorare de preț la benzină, motorină și gazul lichefiat.

Astfel, conform noilor prețuri, benzina cu cifra octanică 95 costă în medie 18,30 lei, în comparație cu 17,70 lei. Un litru de motorină costă 15,60 lei, comparativ cu 14,90-15,00 lei. Prețul mediu al gazului lichefiat constituie aproape 11 lei, în comparație cu 10,35 lei.

O nouă săptămână, o nouă majorare: Și astăzi au fost afișate prețuri mai mari la carburanți

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram