/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

România a primit aproximativ 80.000 de doze de vaccin Moderna

24 februarie 2021, ora 13:55

O nouă tranşă de vaccin Moderna, care constă în 79.200 de doze, a ajuns în România pe cale terestră, a informat miercuri Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19. La data de 2 martie, dozele de vaccin vor fi distribuite în centrele de vaccinare.

În centrele de vaccinare se vor utiliza dozele recepţionate de România în tranşa curentă, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Naţional şi centrele regionale de depozitare, prin direcţiile de sănătate publică judeţene şi cea a municipiului Bucureşti.

Tranşa de vaccin sosită în România va asigura administrarea celei de a doua doze cu vaccinul Moderna pentru persoanele înscrise la vaccinare atât prin intermediul platformei, cât şi prin metodele deja cunoscute. Etapa de imunizare va începe din data de 4 martie, precizează CNCAV.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram