/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/Sondaj/ Trei prezentatoare de la TV8, Natalia Morari, Mariana Rață și Angela Gonța, în continuare în topul celor mai urmărite moderatoare din țară 

24 februarie 2021, ora 13:33

Prezentatoarele emisiunilor de la TV8 continuă să fie în topul celor mai urmăriți moderatori din Republica Moldova. Ultimul sondaj realizat de IData arată că trei jurnaliste de la TV8, Natalia Morari, Mariana Rață și Angela Gonța, continuă să fie printre cele mai cunoscute prezentatoare.

Jurnalista Natalia Morari, moderatoarea talk-showului „Politica cu Natalia Morari, în continuare se află în fruntea clasamentului. Aproape 23 la sută din participanții la sondaj au menționat că urmăresc emisiunea pe care o moderează.

Și jurnalista Mariana Rață, care moderează emisiunea „Cutia Neagră”, se află în top cei mai urmăriți prezentatori, fiind pe poziția patru.

Prezentatoarea știrilor de la 19:00 de la TV8, Angela Gonța, la fel se află în clasament.

Datele au fost prezentate în cadrul „Studiului de audiență iData – ediția lunii februarie 2021”.

 

 

Foto: Idata

Autorii studiului au precizat că au chestionat 869 de oameni, iar marja de eroare este de -/+ 3 procente.

Precizăm că și în cadrul sondajul trecut în topul celor mai urmăriți prezentatori s-au clasat Natalia Morari, Mariana Rață și Angela Gonța.

/SONDAJ/ Trei prezentatoare TV8, în topul celor mai urmăriți moderatori de emisiuni TV din țară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram