Prezentatoarele emisiunilor de la TV8 continuă să fie în topul celor mai urmăriți moderatori din Republica Moldova. Ultimul sondaj realizat de IData arată că trei jurnaliste de la TV8, Natalia Morari, Mariana Rață și Angela Gonța, continuă să fie printre cele mai cunoscute prezentatoare.

Jurnalista Natalia Morari, moderatoarea talk-showului „Politica cu Natalia Morari, în continuare se află în fruntea clasamentului. Aproape 23 la sută din participanții la sondaj au menționat că urmăresc emisiunea pe care o moderează.

Și jurnalista Mariana Rață, care moderează emisiunea „Cutia Neagră”, se află în top cei mai urmăriți prezentatori, fiind pe poziția patru.

Prezentatoarea știrilor de la 19:00 de la TV8, Angela Gonța, la fel se află în clasament.

Datele au fost prezentate în cadrul „Studiului de audiență iData – ediția lunii februarie 2021”.

 

 

Foto: Idata

Autorii studiului au precizat că au chestionat 869 de oameni, iar marja de eroare este de -/+ 3 procente.

Precizăm că și în cadrul sondajul trecut în topul celor mai urmăriți prezentatori s-au clasat Natalia Morari, Mariana Rață și Angela Gonța.

/SONDAJ/ Trei prezentatoare TV8, în topul celor mai urmăriți moderatori de emisiuni TV din țară

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!