Ofițerii Inspectoratului de Poliție Ciocana de comun cu Procuratura municipiului Chișinău oficiul Ciocana, au reținut trei tineri de 19 ani și 20 de ani, originari din raioanele Călărași, Căușeni și Ștefan Vodă pentru comiterea a două jafuri stradale.

La începutul lunii ianuarie, în timp ce victimele se deplasau spre casă pe str. Alecu Russo și bd. Mircea cel Bătrîn din sectorul Ciocana, suspecții i-au deposedat prin aplicarea violenței fizice de telefoane mobile și portmoneul, în care se aflau mijloace bănești.

După cele comise făptașii au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 20 750 de lei.

În timpul perchezițiilor la domiciliile membrilor grupării au fost depistate și ridicate mai multe bunuri, proveniența cărora suspecții nu au putut explica. Polițiștii stabilesc acum gradul de complicitate acestora și în alte cazuri comise pe teritoriul mun. Chișinău.

Unul din indivizi nu este la prima abatere, fiind anterior cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor similare și furt.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru jaf. Aceștia și-au recunoscut vina și riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!