Comisia Națională pentru Sănătate Publică (CNSP) se va concova în ședință pentru a aproba măsuri noi de sănătate publică. Despre aceasta anunță Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS). 

În contextul situației epidemiologice nefavorabile, secretarul de stat al MSMPS, Tatiana Zatîc, a anunțat că a convocat în ședință specialiștii epidemiologi ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, pentru a discuta și a înainta măsuri restrictive menite să reducă cazurile de infecție cu COVID-19.

Amintim că astăzi a fost înregistrat un nou număr de infectări. Mai exact, alte 1736 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Tot astăzi, au fost înregistrate 25 de decese provocate de noul virus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!