/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

CNESP se convoacă mâine în ședință. Ar putea fi aprobate noi restricții

25 februarie 2021, ora 20:05

Comisia Națională pentru Sănătate Publică (CNSP) se va concova în ședință pentru a aproba măsuri noi de sănătate publică. Despre aceasta anunță Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS). 

În contextul situației epidemiologice nefavorabile, secretarul de stat al MSMPS, Tatiana Zatîc, a anunțat că a convocat în ședință specialiștii epidemiologi ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, pentru a discuta și a înainta măsuri restrictive menite să reducă cazurile de infecție cu COVID-19.

Amintim că astăzi a fost înregistrat un nou număr de infectări. Mai exact, alte 1736 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Tot astăzi, au fost înregistrate 25 de decese provocate de noul virus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram