Administrația Națională a Penitenciarele susține că desfășoară permanent percheziții, activități speciale de investigații, acțiuni de prevenire a introducerii obiectelor și substanțelor interzise,în penitenciare. Declarația a fost făcută în contextul informațiilor privind depistarea unui număr impunător de obiecte interzise în Penitenciarul nr. 15 de la Cricova. 

„În anul 2020, doar în Penitenciarul nr.15-Cricova au fost desfășurate 733 de percheziții, iar în total în sistemul administrației penitenciare au fost efectuate 10570, care s-au soldat cu ridicări a diverselor obiecte și substanțe interzise. Comunicăm că și în continuare vor fi desfășurate măsuri de asigurare a siguranței locurilor de detenție, inclusiv propuneri pentru sporirea capacității penitenciarelor de a face față acestei provocări.”, spun reprezentanții ANP.

Ieri, 24 februarie, în Penitenciarul de la Cricova au fost organizate perchiziții, fiind ridicate peste 100 de cuțite, alcool, seturi de cărți pentru poker, telefoane, dar și alte obiecte interzise.

Șeful Penitenciarului nr.15 – Cricova a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit informațiilor, acesta este bănuit de participare și susținere, prin diferite forme, a activității unei organizații criminale.

Cuțite, alcool, seturi de cărți pentru poker. Procurorii anunță că au depistat un număr impunător de obiecte interzise la Penitenciarul din Cricova

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!