/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Începe primăvara cu o reducere de 50% la Internet Fix + IPTV și un echipament performant!

missing
25 februarie 2021, ora 09:54

Am gândit pentru tine cele mai avantajoase pachete de servicii, cu prețuri accesibile și la oferte greu de refuzat. Începe primăvara cu o super ofertă exclusiv online.

Doar pe parcursul lunii martie ai 50% reducere, 6 luni la orice pachet cu internet și televiziune.

Comandă acum pe moldtelecom.md, Internet fix de mare viteză de până la 1 Gbps, cu router wireless inclus și Televiziune digitală până la 187 de canale, dintre care 65 în calitate HD la preț începând cu doar 85 lei lunar. În plus, conectarea este gratuită.

Ia-ți cea mai avantajoasă ofertă, în câteva clickuri și primești totul acasă!

Cu Moldtelecom uiți de problemele de conexiune la Internet, viteza mică, echipamentele învechite, dar și de grămada de facturi cu termene limită diferite, care te obligă să faci mai multe drumuri la bancă.

Iar toate serviciile sunt digitalizate. Acum nu mai este necesar să te deplasezi în magazine. Începând cu solicitarea de conectare servicii până la achitare, modificare sau prelungire contract, toate le poți face online, de oriunde ai fi.

Serviciile “Cerere online” sau “Comandă acum”, „Reîncărcare cont”, disponibile pe moldtelecom.md îți permite să expediezi o multitudine de cereri legate de utilizarea serviciilor tale, să achiți sau să conectezi altele noi de acasă, în deplină siguranță.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram