Am gândit pentru tine cele mai avantajoase pachete de servicii, cu prețuri accesibile și la oferte greu de refuzat. Începe primăvara cu o super ofertă exclusiv online.

Doar pe parcursul lunii martie ai 50% reducere, 6 luni la orice pachet cu internet și televiziune.

Comandă acum pe moldtelecom.md, Internet fix de mare viteză de până la 1 Gbps, cu router wireless inclus și Televiziune digitală până la 187 de canale, dintre care 65 în calitate HD la preț începând cu doar 85 lei lunar. În plus, conectarea este gratuită.

Ia-ți cea mai avantajoasă ofertă, în câteva clickuri și primești totul acasă!

Cu Moldtelecom uiți de problemele de conexiune la Internet, viteza mică, echipamentele învechite, dar și de grămada de facturi cu termene limită diferite, care te obligă să faci mai multe drumuri la bancă.

Iar toate serviciile sunt digitalizate. Acum nu mai este necesar să te deplasezi în magazine. Începând cu solicitarea de conectare servicii până la achitare, modificare sau prelungire contract, toate le poți face online, de oriunde ai fi.

Serviciile “Cerere online” sau “Comandă acum”, „Reîncărcare cont”, disponibile pe moldtelecom.md îți permite să expediezi o multitudine de cereri legate de utilizarea serviciilor tale, să achiți sau să conectezi altele noi de acasă, în deplină siguranță.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!