/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Kanye West ar fi încercat să vândă bijuteriile lui Kim cu câteva zile înainte de divorț

missing
25 februarie 2021, ora 17:31

Rapperul american Kanye West ar fi încercat să vândă bijuteriile fostei soții Kim Kardashian, cu câteva zile înainte de divorț. Despre asta informează The Sun cu referire la propria sursă.

Potrivit unui apropiat al cuplului, cu câteva zile înainte ca starul reality-shouw-urilor să înceapă procedura de divorț, West ar fi încercat să vândă bijuteriile, dăruite de le cândva soției sale. Sursa susține că artistul hip-hop s-a adresat la doi juvaieri pentru a obține cotațiile obiectelor prețioase, însă nu a reușit să le vândă.

„Deși nu a vândut nici o bijuterie, a spus că nu-și dorește, ca aceste obiecte să-i amintească de trecut”, a spus sursa, adăugând că rapperul „a vrut să rămână cu Kim, dar ea a decis să pună capăt relației”. Potrivit aceeași surse, pe parcursul căsătoriei sale, West a cheltuit o sumă impunătoare de bani pentru bijuteriile soției sale.

Amintim, că pe 19 februarie vedeta și femeia de afaceri Kim Kardashian a cerut divorțul de hip-hop-erul american Kanye West după șapte ani de căsnicie. Zvonurile despre faptul că perechea este pe punctul de a divorța, au apărut pe 6 ianuarie. De menționat, că ambii soți nu vor contesta contractul de căsătorie. De asemenea, amândoi intenționează să păstreze custodia comună a copiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram