Rapperul american Kanye West ar fi încercat să vândă bijuteriile fostei soții Kim Kardashian, cu câteva zile înainte de divorț. Despre asta informează The Sun cu referire la propria sursă.

Potrivit unui apropiat al cuplului, cu câteva zile înainte ca starul reality-shouw-urilor să înceapă procedura de divorț, West ar fi încercat să vândă bijuteriile, dăruite de le cândva soției sale. Sursa susține că artistul hip-hop s-a adresat la doi juvaieri pentru a obține cotațiile obiectelor prețioase, însă nu a reușit să le vândă.

„Deși nu a vândut nici o bijuterie, a spus că nu-și dorește, ca aceste obiecte să-i amintească de trecut”, a spus sursa, adăugând că rapperul „a vrut să rămână cu Kim, dar ea a decis să pună capăt relației”. Potrivit aceeași surse, pe parcursul căsătoriei sale, West a cheltuit o sumă impunătoare de bani pentru bijuteriile soției sale.

Amintim, că pe 19 februarie vedeta și femeia de afaceri Kim Kardashian a cerut divorțul de hip-hop-erul american Kanye West după șapte ani de căsnicie. Zvonurile despre faptul că perechea este pe punctul de a divorța, au apărut pe 6 ianuarie. De menționat, că ambii soți nu vor contesta contractul de căsătorie. De asemenea, amândoi intenționează să păstreze custodia comună a copiilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!