/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Piloţii avionului care l-a evacuat ilegal pe Carlos Ghosn din Japonia au fost condamnați la închisoare

25 februarie 2021, ora 14:15

Un tribunal din Turcia i-a găsit pe doi piloți și unul dintre directorii companiei aeriene turceşti MNG Jet vinovați de evacuarea ilegală cu un avion a fostului șef al alianţei Renault-Nissan-Mitsubishi Carlos Ghosn, fiind dus din Japonia în Liban la sfârșitul anului 2019. Persoanele au fost condamnate fiecare la câte patru ani și două luni de închisoare.

Un reprezentant al operatorului de avioane private MNG Jet și patru piloți au fost reținuți de autoritățile turce la începutul lunii ianuarie din 2020, fiind acuzați de transport ilegal al migranților. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram