/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Semi-premieră: Cam tot ce trebuie să ştii despre noua generaţie Skoda Fabia

missing
25 februarie 2021, ora 10:43

Skoda continuă să-şi prezinte noile modele conform unui plan interesant, pentru a menţine interesul asupra produselor. Întâi arată un teaser, după care pot fi publicate schiţe, după care arată maşina camuflată în imagini oficiale, ulterior arată părţi din modelul de producţie şi într-un final îl dezvăluie.

În cazul noii generaţii Fabia, după un teaser cu profilul maşinii, înainte de premieră ni se comunică toate informaţiile esenţiale, alături de o porţie generoasă de fotografii şi filmuleţe cu modelul camuflat. Citeşte continuarea şi află, de exemplu, ce motoare va avea sub capotă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram