/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un câine pierdut s-a reunit cu stăpânii lui după trei ani de la dispariția sa

25 februarie 2021, ora 15:57

În orașul american Waco, Texas, câinele dispărut s-a întors la proprietari după trei ani, informează portalul de informații UPI.

Eileen Russell povestește că Rocky a dispărut în timp ce se juca cu un alt câine în curte. „Îi plăcea să alerge pe terenul din jurul casei, așa că nu eram prea îngrijorați”, a spus ea. Familia a dat alarmă abia când s-a înserat, iar Rocky, nu s-a mai întors acasă.

Proprietara a lipit anunțuri despre câine dispărut în toate cartierele din zonă, și în mod repetat a patrulat străzile din apropiere în căutarea animalului său de companie. „L-am căutat neîncetat peste tot”, își amintește ea. În cele din urmă, familia a presupus că Rocky a dat peste un coiot și deja nu mai este în viața.

Trei ani mai târziu, Eileen a văzut într-o postare pe Facebook pozele cu bătrânul ei, Rocky.

S-a dovedit că cineva găsise pe stradă un câine fără stăpân și îl dusese la un adăpost din localitate. Acolo medicii veterinari au descoperit că animalul era bolnav și nu se putea ridica în labe.

Rocky a fost transferat la un adăpost pentru animale grav bolnave, deoarece specialiștii credeau că nu va mai trăi mult. Cu toate acestea, câinele a început să-și revină și, cu timpul, s-a vindecat complet. Cu aceasta ocazie adăpostul i-a dedicat o postare pe Facebook, pe care ulterior a văzut-o stăpâna lui.

La scurt timp, proprietara s-a reunit cu animalul ei de companie și l-a adus pe Rocky acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram