/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ A ignorat cerințele polițiștilor și s-a tamponat într-un copac. Un șofer de taxi beat a ajuns la spital

missing
25 februarie 2021, ora 10:32

Un șofer de taxi de 25 de ani a intrat în vizorul polițiștilor, după ce a urcat beat la volan, a ignorat cerințele polițiștilor de a stopa și s-a tamponat într-un copac în sectorul Centru al Capitalei. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 25 februarie curent. 

Șoferul se afla la volanul unui automobil de marca „Skoda” și a fost stopat aproximativ la ora 04:00, pentru ignorarea indicatorului rutier „acces interzis” la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail.

„Conducătorul auto însă a ignorat cerințele legale ale ofițerilor de patrulare, iar la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Gheorge Coșbuc s-a tamponat într-un copac”, spun oamenii legii.

Polițiștii precizează că șoferul de 25 de ani se afla în stare de ebrietate la volan, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu traumă la picior. La fața locului a fost solicitată și grupa accidente rutiere.

Pe numele șoferului a fost deschisă o anchetă pe faptul conducerii vehiculului în stare de ebrietate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram