Un șofer de taxi de 25 de ani a intrat în vizorul polițiștilor, după ce a urcat beat la volan, a ignorat cerințele polițiștilor de a stopa și s-a tamponat într-un copac în sectorul Centru al Capitalei. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 25 februarie curent. 

Șoferul se afla la volanul unui automobil de marca „Skoda” și a fost stopat aproximativ la ora 04:00, pentru ignorarea indicatorului rutier „acces interzis” la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail.

„Conducătorul auto însă a ignorat cerințele legale ale ofițerilor de patrulare, iar la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Gheorge Coșbuc s-a tamponat într-un copac”, spun oamenii legii.

Polițiștii precizează că șoferul de 25 de ani se afla în stare de ebrietate la volan, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu traumă la picior. La fața locului a fost solicitată și grupa accidente rutiere.

Pe numele șoferului a fost deschisă o anchetă pe faptul conducerii vehiculului în stare de ebrietate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!