• Doi bărbați din municipiul Bălți au fost reținuți de poliție pentru atac tâlhăresc într-un magazin. În noaptea de 24 spre 25 februarie curent, în jurul orei 02:00, o femeie de 42 ani a alertat poliția din Bălți, comunicând că în magazinul unde activează au intrat doi indivizi. Amenințând-o cu un cuțit de bucătărie, eu au sustras din aparatul de casă bani în sumă de 3300 de lei.

La scurt timp, suspecții au fost identificați. Tinerii de 20 și 28 de ani sunt domiciliați în municipiul Bălți. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de tâlhărie. Făptașii nu sunt la prima abatere, anterior fiind condamnați pentru jaf și furt.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!