Scandal în plină stradă în Chișinău în noaptea de 25 februarie. Un tânăr de 24 de ani din Capitală a mers prin mijlocul carosabilului, numea oamenii cu cuvinte necenzurate, a sărit la bătaie și a spus că se aruncă sub  roțile unei mașini.

Poliția a intervenit pentru a calma spiritele. „Acuș îl sun pe tata”, a spus o martoră. „M-am pus înainte la mașina ta ca să mă calci”, a zis bărbatul agresiv.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei Natalia Stati a spus că în jurul orei 02:00 polițiștii l-au escortat pe bărbatul care dădea dovadă de un comportament neadecvat si agresiv. Au fost audiați și martorii.

Tânărul urmează să fie citat la sectorul de Poliție si în funcție de toate materialele acumulate, agentul constatator v-a stabili sub incidența cărui articol din Codul contravențional cad acțiunile lui si v-a lua o hotărâre conform legislației.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!