Astăzi, 26 februarie, la ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Buiucani, str. Mihai Viteazul, 2, se va desfășura Licitația deschisă nr. 4 pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău. Anunțul a fost făcut de primăria municipiului Chișinău.

La concurs sunt expuse 20 de locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate pe străzi și în scuaruri, în preajma zonelor verzi și a lacurilor, inclusiv pe str. Valea Trandafirilor (Lacul 3), str. Alba Iulia, colț cu str. Liviu Deleanu, Pădurea – Parc Butoiaș, str. Nicolae H. Costin, colț cu Onisifor Ghibu și teleferic, str. Ion Creangă, colț cu str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, Parcul „Valea Morilor” , str. Alexandrescu, în afara parcului, strada Armenească, intersecție cu str. Veronica Micle, strada Ismail, 45, strada Ismail, 84, str. Nicolae Testemițanu, 30, str. Petru Zadnipru, 2 (scuar), bd. Mircea cel Bătrân, 29 (scuar), str. Nicolae Dimo (Parcul „Şipca”), str. Alexandr Puşkin colţ cu str. Piaţa Veche, str. Sfântul Andrei (scuar), bd. Renaşterii Naţionale colţ cu str-la 2, Pietrăriei, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 57, str. George Coşbuc, 5a, str. Kiev, 4 etc.

Prețul inițial pentru dreptul de amplasare a unităților de comerț variază de la 157,5 mii lei până la 483 mii lei. Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani. Organizatorul licitației este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Amintim că la primele 3 licitații deschise pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău au fost adjudecate 39 loturi în valoare totală de cca 77,8 milioane lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!