Traficul rutier pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca, va fi suspendat, cu excepția transportului public direcția spre str. Alba-Iulia. Suspendarea traficului va fi efectuată în perioada 1-31 martie. Anunțul a fost făcut de către primăria Capitalei. 

Măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor de canalizare în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din mun. Chișinău, tronsonul cuprins între str. Alba-Iulia și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

În legătură cu necesitatea executării lucrărilor menționate pe strada Ion Creangă, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Rutele de troleibuz nr. 1, nr. 21, nr. 22 și nr. 27: în direcția spre centrul urbei –  de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev și în continuare pe traseele stabilite; în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 11: de pe str. Tudor Vladimirescu (or. Durlești) pe străzile Ion Creangă, V. Belinski, Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 26: în direcția spre centrul urbei –  de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere. A. Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 101, 121, 125, 172 și 174: în direcția spre centrul urbei –  de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Ioana Radu, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite, în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103: în direcția spre centrul urbei – pe străzile V. Belinski, Ion Neculce, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite, în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!