Cetățenii din 26 de state trebuie să stea în carantină la intrarea în Republica Moldova. Ministerul Sănătății a aprobat o nouă listă a țărilor pentru care se impune regimul de autoizolare și care intră în vigoare de la 1 martie 2021. 

Vedeți aici care este lista. 

 

Foto: Ministerul Sănătății

Lista este elaborată în conformitate cu Hotărârea din 21 august 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică. Lista se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare.

Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 283 de cazuri la 100.000 populație;

Fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu pentru persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!