/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cetățenii din 26 de state trebuie să stea în carantină la intrarea în Republica Moldova

missing
26 februarie 2021, ora 14:26

Cetățenii din 26 de state trebuie să stea în carantină la intrarea în Republica Moldova. Ministerul Sănătății a aprobat o nouă listă a țărilor pentru care se impune regimul de autoizolare și care intră în vigoare de la 1 martie 2021. 

Vedeți aici care este lista. 

 

Foto: Ministerul Sănătății

Lista este elaborată în conformitate cu Hotărârea din 21 august 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică. Lista se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare.

Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 283 de cazuri la 100.000 populație;

Fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu pentru persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram