/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Premieră: Tempus este a doua colecţie limitată de maşini pe baza noului Rolls-Royce Phantom

missing
26 februarie 2021, ora 11:41

Rolls-Royce prezintă a doua colecţie de maşini pe baza noului Phantom, după cea botezată Tranquillity, însă din păcate niciun exemplar nu mai poate fi cumpărat. Toate cele 20 de exemplare care vor exista deja au câte un proprietar din diferite colţuri ale lumii.

Conceptul de design este inspirat de timp, fenomene astronomice și limitele infinite ale universului. O componentă cheie este un fenomen astronomic rar, pulsarul, necunoscut până în 1967 și găsit doar în cele mai adânci zone ale spațiului. Citeşte articolul mai departe şi admiră maşina în mai multe imagini, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram