/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Serialul Familia la TV8. În acest weekend începem să urmărim sezonul doi

missing
26 februarie 2021, ora 14:15

Un nou weekend îl poți petrece alături de TV8 și să afli cele mai noi aventuri ale celor trei generații din familia Braverman. Astfel, sâmbătă și duminică, TV8 va difuza alte patru episoade ale renumitei drame.

Începând cu ora 11:00, pe 27 februarie ne așezăm în fața micilor ecrane pentru a urmări ultimul episod al primului sezon, și primul din cel de-al doilea. Pe 28 februarie, ne delectăm cu episodul 2 și 3 din sezonul doi al serialului Familia, unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului în întreaga lume.

Filmul explorează ideea de a fi părinte prin intermediul mai multor familii. Fiecare episod redă într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca post tehnologică.

Precizăm că primul sezon al serialului, care este difuzat acum la TV8, a primit, în general, recenzii pozitive din partea criticilor, obținând un scor 61 din 100 pe agregatorul de recenzii Metacritic. Alessandra Stanley de la New York Times a spus că Parenthood este „neașteptat de convingător”. Ea a lăudat scrierea și distribuția și a descris spectacolul ca „o dramă majoră pentru toate vârstele”.

*Serialul este difuzat cu susținerea IREX și Ambasadei SUA în Moldova. Acest program a fost tradus și dublat în limba română de compania The Kitchen Moldova. Conținutul aparține autorului(ilor) și nu reflectă neapărat opinia Ambasadei SUA în Moldova și/sau a organizației IREX.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram