/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Toyota a demarat în Japonia construcţia primului oraș programabil din lume

missing
26 februarie 2021, ora 13:02

Toyota Motor Corporation și Woven Planet Holdings, Inc. (Woven Planet), compania de sub aripa Toyota Group responsabilă pentru o gamă largă de proiecte de dezvoltare a mobilității, ancorată în software, au organizat o acum câteva ore o ceremonie care marchează startul construcţiei Woven City (Oraşul Ţesut, cunoscut şi ca Oraşul Mătăsii), un oraș prototip în care oamenii, clădirile și vehiculele sunt conectate prin date și senzori.

Managerii care au participat la eveniment, inclusiv președintele Toyota Akio Toyoda, și-au exprimat speranțele pentru un început sigur de construcție. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum va arăta, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram