Din observațiile experților în documente, multe persoane nu fac diferența între cetățenia română, buletinul românesc și pașaportul românesc. Iată de ce simțim nevoia de a explica ce înseamnă fiecare în parte.

Trebuie să vă atenționăm că informația care o prezentăm în această ediție este valabilă doar la momentul publicării, adică la sfârșitul lunii februarie 2021. În cazul în care priviți acest video în altă perioadă, vă recomandăm să vizitați site-ul Documente.MD pentru actualizarea informației.

Tradițional apelăm la specialiștii de la Documente.MD pentru a afla răspunsuri legate de acte. Urmăriți cea de-a 7-a ediție a emisiunii online Documentele la control pe TV8.MD!

Acest produs media este realizat la solicitarea și cu suportul Centrului Unic de Documente – Documente.MD!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!