/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Salvatorii au întrerupt căutările fetei de 12 ani care ar fi căzut sub gheața râului Nistru

missing
26 februarie 2021, ora 16:56

Salvatorii vor întrerupe pe parcursul nopții căutările fetei de 12 ani care ar fi căzut sub gheața râului Nistru în apropiere de localitatea Speia, raionul Anenii Noi, pe 23 februarie curent. 

Scafandrieri au continuat pe parcursul zilei de 26 februarie lucrările. La fața locului au lucrat trei echipe specializate de scafandri și salvatori. La căutările subacvatice s-au alăturat și un grup de voluntari care au utilizat o barcă cu motor.

Specialiștii au efectuat lucrări subacvatice la adâncime de 12 metri, folosind un scaner performant cu sonor acustic. După numeroase încercări, corpul neînsuflețit încă nu a fost găsit.

Pe parcursul zilei de 26 februarie scafandrierii au lucrat minuțios pe o distanță de 30 km a râului deasupra apei. În total la misiune au participat zece persoane.

Misiunea salvatorilor a fost dificilă și îngreunată de curenții puternici, bucățile de gheață formate, dar și condițiile de vizibilitate redusă. La fața locului au lucrat psihologii care au acordat asistență rudelor îndurerate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram