/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/HOROSCOP 27 februarie/ Nu vă temeţi de schimbările care vor avea loc, în special Capricornii

27 februarie 2021, ora 08:03

Horoscop 27 februarie 2021. Chiar dacă crezi că nu te vei acomoda cum trebuie, ai mai multă adaptabilitate decât îți dai seama.

Berbec

Sunteţi mulțumiţi de carieră? Dacă nu, începeți prin a face un plan. Există pași specifici pe care îi puteți urma pentru a profita de oportunitățile disponibile. Poate ar trebui chiar să cereți sfaturi unui consilier în carieră. Nu vă mulțumiți cu mai puțin decât meritați. Vedeți ce puteți găsi și mergeți spre un viitor exact aşa cum vă imaginaţi. Este o perioadă benefică pentru schimbările pe plan profesional.

Taur

Nu trebuie să vă temeți de schimbările care vor avea loc. Chiar dacă crezi că nu te vei acomoda cum trebuie, ai mai multă adaptabilitate decât îți dai seama. Fără schimbare, viața ar deveni doar rutină. În caz contrar, nu ar trece mult până ai deveni nemulțumit și plictisit de aceleași lucruri vechi. Încercați să vedeți schimbarea ca pe o aventură. Ai încredere în versatilitatea ta.

Gemeni

De ceva vreme începeţi să credeţi din ce în ce mai mult în existenţa viselor premonitorii, aşa că o să aveţi tendinţa de a pune accentul mai mult pe intuiţie în loc să vă concentraţi pe argumentele bazate pe logică. Nu trebuie să vă pierdeţi însă din vedere scopurile. Chiar dacă o să vă fie de folos să vă ascultaţi instinctele, acest lucru nu înseamnă că trebuie să ignoraţi ceea ce este evident.

 Rac

Urmează-ţi instinctele. Chiar dacă ai tendinţa să asculţi de partea reaţională, las-o deoparte azi. În timp ce urechile tale aud vorbe, intuiţia ta citeşte printre rânduri şi ce nu se vede, oferindu-ţi o privire mai de ansamblu. Dacă totul sună bine, dar simţi că nu e bine, ar fi mai bine să te încrezi în sentimentele tale. Acţionează cu precauţie şi atenţie sporită.

Leu

Hrăneşte-ţi mintea cu noi cunoştinţe. Vizitează o librărie sau citeşte ceva interesant pe internet. Dacă ai mai mult timp, vizitează o bibliotecă pentru a afla mai multe detalii despre nişte cursuri care ar putea fi perfecte pentru tine. Oriunde te uiţi ai ce învăţa, atât timp cât eşti dispus să primeşti. Oamenii sunt de multe ori cea mai bună resursă. Roagă pe cineva să îţi explice ceva, dacă asta ai nevoie.

Fecioară

Încearcă să priveşti coşmarurile ca modalităţi sigure de a-ţi înţelege sentimentele. Nimănui nu îi fac plăcere şi odată ce ne trezim vrem să uităm de ele, dar cea mai bună cale pentru a te asigura că nu mai revin este să le înţelegi. Ce te sperie? De ce te simţi nesigur? Gândeşte-te la aceste întrebări şi caută răspunsuri pentru ele. Teama, durerea şi anxietatea sunt ingredientele comune ale unui coşmar.

Balanță

Vă trăiţi visele, dragi Balanțe? Sunteţi încă în legătură cu ele? Energia din aspectele planetare de astăzi poate da putere și încurajare acestei părți a vieții voastre. Profitați de ocazie pentru a pune mâna pe lucrurile pe care le doriți cel mai mult. Întrebaţi-vă ce vreţi să spună oamenii despre voi după ce aţi plecat. Întorceţi-vă pe drumul spre o viață împlinită făcând pași importanţi spre dorințele voastre.

Scorpion

Încercaţi să avansaţi în carieră sau educație, astăzi, Scorpionilor. Energia poate favoriza expansiunea și creșterea. Când ați învățat ultima dată o nouă abilitate? Nu trebuie să fie legat de muncă. Dacă aranjarea florilor, parașutismul sau terapia cu masaj este ceva care vă atrage, faceţi-o. Nu încetați niciodată să căutați modalități de a vă extinde cunoștințele.

Săgetător

Vă recunoaşteţi intuiția ca un atu valoros? Unii oameni o fac, alții nu. În ce grup vă aflați? Este mai ușor să aveţi încredere în realitatea concretă, faptică, decât în lucrurile pe care nu le poți vedea sau atinge. Dar intuiția voastră vă poate servi mai mult decât vă puteți da seama. Acea senzație pe care o experimentați vă poate ghida cu prudență și vă poate alerta la pericol. Puneți mai multă încredere în ea și vedeți ce se întâmplă.

Capricorn

Surprize pentru nativii zodiei Capricorn, deși, aparent, pare o zi banală, fără nimic special. Sâmbătă, sunt șanse mari să ai parte de un câștig financiar consistent. O sumă de bani venită neașteptat, care te va ajuta să revii pe linia de plutire. Fie că plătești o datorie veche, fie că îți cumperi un obiect la care râvneai de multă vreme, acești bani reechilibrează balanța financiară. Mare atenție la comunicarea cu cei din jur, riști să ai parte de conflicte nedorite cu partenerul de viață, o rudă sau colegii de serivicu.

Vărsător

Sâmbătă, Vărsătorii se vor relaxa mai toată ziua, după o săptămână extrem de obositoare. Te vei bucura de o atmosferă caldă și prietenoasă, oriunde vei merge. Astăzi, este foarte probabil să primești o veste legată de un nou job. O ofertă avantajoasă, care te poate ajuta în carieră, te va pune serios pe gânduri. Astrele te sfătuiesc să nu faci cumpăraturi, decât dacă este neapărat nevoie. Seara, pot să apară probleme în relaţia de cuplu, o fostă iubire poate să apară şi să vă dea viaţa peste cap.

Pești

Astăzi, Peștii ar face bine să evite singurătatea. Nu te izola de lume, fii deschis cu cei din jur, zâmbeşte mai mult şi fii pozitiv. Totul merge ca pe roate, atât în plan profesional, cât şi în viața personală, aşa că bucură-te de tot ce ai. Spre finalul zilei, s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, astăzi este posibil să-ţi întâlnşti jumătatea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram