După ce zilele trecute a fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, fostul prim-ministru al R. Moldova, Ion Chicu, susține că „se simte cu mult mai bine”. Prin intermediul canalului să de Telegram, fostul șef al Executivului a scris un mesaj de mulțumire în adresa medicilor. 

„Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare”, a scris Ion Chicu.

Totodată, acesta susține că spitalele sunt supra aglomerate de pacienți cu Covid, iar medicii sunt extenuați.

„Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerate acum cu noi, pacienții cu COVID. Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă! Sănătate tuturor”, a mai adăugat Chicu.

Amintim că, fostul premier al R. Moldova, Ion Chicu, a fost internat miercuri, 23 februarie, la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” fiind suspectat că s-ar fi reinfectat cu virusul Covid-19. Ex-prim-ministrul a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 la începutul lunii decembrie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!