/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mesajul fostului premier Chicu, după ce s-a reinfectat cu Covid-19: „Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerate cu noi pacienți”

27 februarie 2021, ora 10:16

După ce zilele trecute a fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, fostul prim-ministru al R. Moldova, Ion Chicu, susține că „se simte cu mult mai bine”. Prin intermediul canalului să de Telegram, fostul șef al Executivului a scris un mesaj de mulțumire în adresa medicilor. 

„Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare”, a scris Ion Chicu.

Totodată, acesta susține că spitalele sunt supra aglomerate de pacienți cu Covid, iar medicii sunt extenuați.

„Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerate acum cu noi, pacienții cu COVID. Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă! Sănătate tuturor”, a mai adăugat Chicu.

Amintim că, fostul premier al R. Moldova, Ion Chicu, a fost internat miercuri, 23 februarie, la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” fiind suspectat că s-ar fi reinfectat cu virusul Covid-19. Ex-prim-ministrul a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 la începutul lunii decembrie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram