/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

UPDATE /VIDEO LIVE/ Ceremonia de donare a celor peste 21.000 doze de vaccin AstraZeneca de către Guvernul român

missing
27 februarie 2021, ora 14:25

UPDATE 15:00 Președinta Maia Sandu a declarat că aceste doze sunt foarte importante pentru Republica Moldova.

„Aceste doze sunt foarte importante pentru noi, pentru că aceste doze merg către personalul medical. Suntem foarte recunoscători României pentru vaccin. Transportul a fost asigurat cu ajutorul Uniunii Europene. Așteptăm și celelalte doze de vaccin. Le mulțumesc mult medicilor pentru tot ce fac și rugămintea mea este către toți cetățenii să fie vigilenți și să nu admitem creștearea numărului de îmbolnăviri”, a declarat șefa statului.

Știrea inițială: Ceremonia de donare a celor 21.600 de doze de vaccin anti Covid-19, de către Guvernul României. Pe o rețea socială, premierul român, Florin Cîțu a postat imagini cu elicopterul SMURD care a adus serul în Republica Moldova.

“România îşi ţine promisiunea făcută de preşedintele Iohannis către Republica Moldova. Astăzi livrăm primele doze de vaccin, 21.600 de doze de vaccin AstraZeneca. Urmează şi restul în lunile următoare”, a afirmat Florin Cîţu.

Amintim că, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a primit astăzi, 26 februarie, o notificare de la platforma COVAX, prin care a fost confirmată livrarea primului lot de vaccinuri împotriva COVID-19 pentru Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram