Un caz tragic a avut loc în amiaza zilei de 28 februarie în comuna Lăpușna, raionul Hîncești. Un bărbat de 33 de ani și-a găsit verișorul de 26 de ani strangulat și bunicul de 86 de ani zăcând la podea fără suflare.  

Oamenii legii spun că au fost alertați în jurul orei 12:00 de către bărbatul de 33 de ani, care locuiește în Chișinău și care a venit acasă, în sat. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că vârstnicul este din comuna Lăpușna și a fost găsit fără suflare în propria casă, iar în altă cameră a fost depistat tânărul de 26 de ani, strangulat de grindina casei.

Poloiștii spun că niciunul nu avea pe corp semne de moarte violentă. Expertiza medico-legală va stabili cauza deceselor. Poliția investighează toate circumstanțele cazului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!