/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Horoscop. Vărsătorii sunt în pană de idei, le e greu să aleagă ceva anume din ce-și doresc

missing
28 februarie 2021, ora 08:31

Vedeți ce au pregătit astrele pentru 28 februarie. 

Horoscop Berbec – 28 februarie 2021: Este o zi care îți poate asigura contextul necesar ca să judeci la rece anumite probleme care ți-au tulburat liniștea în ultima vreme. Pot fi legate de muncă sau de starea de sănătate.

Horoscop Taur – 28 februarie 2021: Vei avea parte de momente frumoase, în special în compania celor dragi, cu condiția să nu te lași în voia dorinței de a cere de la ei mai mult decât pot sau vor să ofere.

Horoscop Gemeni – 28 februarie 2021: Ai la dispoziție o zi întreagă, care te invită la moderație și la temperarea acelor impulsuri despre care știi deja că dăunează bunelor relații cu cei din familie.

Horoscop Rac – 28 februarie 2021: Orice ai avea de gând pentru astăzi ar fi mai bine să pornești cu o viteză moderată și să ai răbdarea necesară ca să își exprime părerile și celelalte persoane implicate în planurile tale.

Horoscop Leu – 28 februarie 2021: Răsufli ușurat, anumite probleme financiare s-au rezolvat, altele își vor găsi soluția în curând. Este o zi în care poți repara ce ai stricat în relația cu cei dragi, prin gesturi simple, venite din inimă.

Horoscop Fecioară – 28 februarie 2021: Te simți bine, ești în elementul tău, dar te poate scoate din ale tale o confruntare verbală, cam dură, cu unul dintre partenerii de încredere sau membrii familiei.

Horoscop Balanță – 28 februarie 2021: Este important să ții la părerile tale, dar să nu le consideri finale, absolute. Viața însăși curge neîncetat și îți poate aduce multe surprize în orice moment, așa că nu are rost să te limitezi atât de mult.

Horoscop Scorpion – 28 februarie 2021: Poate că ai mai multă experiență și știi mai multe decât unii dintre apropiați, dar acestea își vor pierde din valoare, dacă le afirmi doar, nu le respecți chiar tu în tot ce faci.

Horoscop Săgetător – 28 februarie 2021: Prietenii vin la tine cu mesaje complicate, unele dintre ele neliniștitoare. De această dată, ți se cere să fii înțelept și nu doar săritor, ca de obicei.

Horoscop Capricorn – 28 februarie 2021: Ai tendința de a considera că doar deciziile tale sunt demne de a fi urmate, iar apropiații nu mai trebuie să facă vreun efort, să vină cu alte idei, propuneri.

Horoscop Vărsător – 28 februarie 2021: Ești în pană de idei, ți-e greu să alegi ceva anume din ceea ce-ți dorești și să duci la îndeplinire. Din această stare nu poate ieși nimic bun, așa că ar fi bine să începi prin a te elibera de ea.

Horoscop Pești – 28 februarie 2021: De la cei mai apropiați membri ai familiei vin cele mai bune sfaturi, sugestii, propuneri. Ar fi bine să le acorzi atenția cuvenită și vei vedea că rezonează cu ceva din tine, foarte profund.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram