/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO LIVE/ Urmăriți în direct declarațiile șefei statului Maia Sandu și președintelui Consiliului European Charles Michel

missing
28 februarie 2021, ora 14:45

Șefa statului Maia Sandu și președintele Consiliului European Charles Michel susțin o conferință de presă după întrevederea pe care au avut-o pe 28 februarie la Reședința de Stat. Oficialul european a venit în Republica Moldova la invitația făcută de șefa statului în timpul vizitei la Bruxelles, în luna ianuarie.

Oficialii au discutat despre relațiile dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, despre viitorul Parteneriatului Estic și despre depășirea crizei pandemice. Preşedintele Consiliului European Charles Michel şi-a exprimat susținerea deplină pentru preşedintele Maia Sandu şi agenda sa ambițioasă, potrivit Delegației UE la Chișinău.

„Uniunea Europeană este cel mai de încredere partener al Republicii Moldova. Susținerea noastră este strâns legată de reforme. Doar lupta cu corupția şi consolidarea statului de drept pot asigura progresul. Vă doresc mult succes!”, a scris Charles Michel pe contul său de Twitter.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram